L.A.LARSSONS BLOGG

L.A.LARSSONS BLOGG

Ytterligare ett romanintro

ÖvrigtSkapad av L.A.LARSSON mån, februari 15, 2016 10:16:58
Han låg på mage och såg ut över torget. Han såg Hitler som han aldrig hade sett honom tidigare; i färg och helt tydligt, levande. Torget i München var fullt till ungefär hälften. Den enorma byggnaden han låg i hade stora fönster som nästan gick ända ned till golvet, så de kunde inte promenera omkring därinne hur som helst, då skulle de bli sedda.

Hitler steg ned från podiet, tog Himmler med sig och gick ned bland mannarna för att sedan vika av åt vänster och uppför trappan. Han ålade sig närmare fönstret och plockade fram kameran för att ta en bild på odjuren innan de försvann.

Just som bilden tagits vände en ung anhängare, utan uniform, sitt huvud och tittade upp mot fönstret där han låg. Han lade sig platt på golvet och kikade försiktigt ut genom fönstret.

Ynglingen hade dragit med sig ytterligare en uniformlös och var på väg in i byggnaden.

Det fanns ingen tid att förlora. Det fanns ingen möjlighet att varna de andra. Nu gällde det bara att komma så långt bort som möjligt från den plats han blivit sedd. Uppåt fick det bli.

Han sprang uppför en trappa, sedan uppför en till. Han irrade runt, stressad. Kroppen pumpade adrenalin. Ingenstans att gömma sig, byggnaden var nästan helt tömd.

Han träffade två unga kvinnor och han fick ett par skor av den ena. Han tog snabbt på sig skorna när de hörde en kamera med blixt ta en bild. Sedan dröjde det inte länge förrän de två ynglingarna kom uppför trappan.
Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.